
Мінчук Євгенія Анатоліївна
Лікар гастроентеролог вищої категорії. Лікар дієтолог.
Записаться на прием
Лікар гастроентеролог вищої категорії. Лікар дієтолог.
Досвід — 28 років
На консультації лікаря гастроентеролога:
● Знайомство, бесіда, збір анамнезу
● Огляд лікаря
● Знайомство з медичною документацією, результатами
досліджень, попереднім лікуванням та самостійним прийомом
медикаментів
● Аналіз фактичного харчування
● Призначення додаткового обстеження та лікування, при
необхідності
● Надання рекомендацій по харчуванню
На первинній консультації дієтолога:
● Знайомство, бесіда, збір анамнезу. Тривалість консультації 1,5
години.
● Визначення цілей: покращення стану здоров’я та самопочуття,
зниження ваги, набір ваги, визначення напрямку пошуків причин
погіршення здоров’я.
● Аналіз способу життя.
● Огляд лікаря. Зважування, вимірювання артеріального тиску, зросту, обвіду талії, стегон та обчислення інших показників складу тіла, визначення ризиків порушень метаболізму. В залежності від цих
показників складається план додаткового обстеження: аналізи та
інше.
● Аналіз харчування по згадуванню за останню добу.
Надання загальних рекомендацій по здоровому харчуванню всієї родини:
● Планування закупок продуктів та харчування протягом робочого
тижня, готування їжі разом з дітьми, їжа без гаджетів з насолодою та
смакуванням зі всією родиною.
● Рекомендації по додаванню певної їжі в харчуванні та зменшення
кількості іншої. Навчання по використанню застосунку контролю
калорій та ведення харчового щоденнику.
● Рекомендації по фізичній активності. Надання інформації про
інтернет ресурси з безпечними прикладами фізичної активності.
Наступний етап, за бажанням:
● аналіз харчового щоденника протягом тижня й складання
семиденного меню з урахуванням стану здоров’я, харчових
уподобань та побажань. Цей етап може бути, як онлайн —
консультація.
Можливий супровід протягом 6 місяців.
● Регулярні консультації дієтолога до 2-х разів на місяць з аналізом
змін параметрів тіла, харчування, фізичної активності й успіху
бажаних змін.
● Адаптація харчування під наявні зміни стану здоров’я, складу тіла,
побажань й мети.